New G1000 DBL

Ons model FLEX G1000DB is een volledig elektrisch aangedreven mobiele zwenkkraan met contragewicht en een hefvermogen tot 1 ton.

Een van de belangrijkste kenmerken van deze pick-and-carrykraan is dat er geen zijdelingse steunpoten zijn, daarom biedt deze kraan max mobiliteit met hangende last. Hij is uitgerust met AGM-accu’s die kunnen worden opgeladen in ruimtes met beperkte ventilatie.

Deze kraan is slechts 1000 mm breed en kan dankzij zijn extreme wendbaarheid iedere locatie bereiken waar de lading moet worden getransporteerd of 
opgehaald en tevens in smalle gangpaden en tunnels. daarnaast heeft hij een uitstekende stuurhoek waardoor hij over het smalle pad kan bewegen of roteren om zijn as in beperkte ruimtes. 

Flex G1000DB is een elektrische mobiele hijskraan die in alle sectoren inzetbaar is alsook stil, milieuvriendelijk en emissievrij. In overeenstemming met de internationale normen. 

Op het gebied van gezondheid en veiligheid (noodsituaties) knoppen, waarschuwing , ontlast- en terugslagkleppen). Dit toestel is uitgerust met een dynamische smoorinrichting voor maximale belasting, die voorkomt dat de kraan op elk punt boven het maximale bereik laadt door de hijs- en voet bedieningen te blokkeren totdat de operator de lading opnieuw afstelt binnen de toegestane limieten. 

Deze elektrische mobiele hijskraan kan met diverse  haak accessoire uitvoering worden uitgerust type (vacuümheffer, staven, bonen, klemmen, kantelaars, permanente magneten en maatwerkoplossingen) voor enorm veel toepassingen in een grote verscheidenheid aan industrieën.

 

G1000DBL02

Pick & Carry FLEX G1000DB

Verkrijgbaar in 2 versies:

Flex G1000DBL uitgerust met 2 bedieningshendels die het mogelijk maken om de opwaartse/neerwaartse beweging van
de jibarm, evenals het uitschuiven, intrekken en roteren met progressieve snelheid.


Flex G1000DBR voorzien van afstandsbediening die het mogelijk maakt om de op-/neerwaartse beweging te activeren
de jibarm, evenals het uitschuiven, intrekken en roteren met progressieve snelheid.

Product Enquiry