poppe lifting

Powerfull pick and carry cranes

 Elektrische met vaste mast

Video megakran

Deze voertuigen onderscheiden zich door hun compacte afmetingen en aanzienlijke capaciteiten.

Elektrisch aangedreven pick and carry kranen voor het heffen en hanteren van lasten  indoor en in industriële omgevingen.

FIX Series

pick and carry cranes

5.5 tot 100 Ton

pick and carry cranes
pick and carry cranes

Neem ook een kijkje bij ons gamma Compacte transportmodules

ORMIG SpA . is een toonaangevend bedrijf in de hijs- en industriële handlingsector en is actief op de markt sinds 1949. ORMIG vervaardigt zijn zelfrijdende pick and carry kranen vanaf de technische tekening.

Het bedrijf bestrijkt de volledige productiecyclus: vertrekkend van hoogwaardige staalplaten van verschillende diktes gaan we verder met snijden, lassen, mechanische bewerkingen op boormachines en draaibanken in continu updaten, assembleren en assembleren van frames, armen en componenten.

pick and carry cranes

Ontdek de mogelijkheden van de compacte en krachtige elektrische kranen van ORMIG. Ze tillen moeiteloos alles op en verplaatsen het gemakkelijk, ideaal voor elke industriële omgeving. Deze kranen zijn veilig en stabiel, hebben vier steunpunten en zijn goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg. Ze werken volledig elektrisch en stoten geen schadelijke stoffen uit, terwijl het display alle informatie biedt die u nodig heeft, inclusief positie van de achterwielen en stuurhoek. Met ORMIG heeft u volledige controle over uw werkomgeving.

 

ORMIG 55/60iE

De ORMIG 60iE, het grootste aandeel van het assortiment iE, heeft een laadvermogen van 60 ton en zes verschillende configuraties. Dankzij de modulaire tegengewichten, zodat aan de eisen van een toenemend laadvermogen kan worden voldaan.
Ook in dit geval worden de vier steunpunten op de grond gewaarborgd aan de hand van bijzondere pneumatisch-hydraulische wielophangingen. Met drie verschillende instellingen, die tijdens verplaatsing om last zijwaartse stabiliteit bieden.
Ook voor de ORMIG 60iE zijn diverse optionele accessoires verkrijgbaar: veelzijdige hydraulische en mechanische jibs, radiobesturing, lier, enz.

indoor 55-60iE-ormig

STRATEGISCHE PARTNERS

Product Enquiry