poppe lifting

Fix series

Mini hijskraan met vaste mast

Elektrische & afstandsbesturing 

Video megakran

Fabrikant van mini hijskranen met vaste mast en afstandsbedieningen

Elektrisch aangedreven pick-and-carry-kranen of compacte mini hijskraan met vaste mast voor het heffen en hanteren van lasten  indoor in industriële omgevingen.

FIX Series

Tot 5 ton

Al meer dan 17 jaar ontwikkelt en verkoopt ons Franse bedrijf compacte hefsystemen. Mini hijskraan met vaste mast speciaal ontworpen om in kleine ruimtes te werken. Dankzij deze ervaring hebben we efficiënte, op maat gemaakte en veilige oplossingen kunnen ontwikkelen:

OP MAAT GEMAAKTE oplossingen die de VEILIGHEID & AUTONOMIE van de machinist garanderen

Bekijk ook de mogelijkheden van mini kranen met beweegbare mast

Mini hijskraan met vaste mast

Divers alternatieven

Nieuw

40MS 4x2 R

4000 KG MAX.: 18° radiografisch bestuurbare minikraan zonder dissel.
De nieuwe 40MS 4×2 R industriële elektrische minikraan, ontworpen en geproduceerd in Frankrijk door Mobilev Cranes, is volledig op afstand bestuurbaar zonder bestuurderscabine of dissel.

Deze compacte, batterij gevoede industriële kraan is voorzien van een optionele 18° draaikrans, wat de precisie en productiviteit van uw hijswerkzaamheden aanzienlijk verhoogt.

De versterkte, dubbele telescopische giek is gemaakt van staal met een zeer hoge elasticiteitsgrens, waardoor hij een uitzonderlijk hefvermogen heeft op haverhoogte.

Hij kan worden uitgerust met een 4.000 kg capaciteit hydrauliek met lier (met tuigage). Voor uw veiligheid loopt de lierkabel in de giek, een innovatie van Mobilev 

Video afspelen

STRATEGISCHE PARTNERS

Product Enquiry