poppe lifting

Mini elektrische kraan 180° Dieplader: 12MO S180 v2 S Ultra strong

De 12MO Evolutive S180 v2 S werkplaatskranen heeft voorste hefarmen met een totale hoogte van 80 mm (in plaats van 183 mm op het standaardmodel) met 2×2 rollen met polyurethaanbanden. Hij kan daardoor gemakkelijk onder het frame van een machine worden geschoven, waardoor het bereik met nog eens 500 mm kan worden vergroot. Maar let op, aangezien de bodemvrijheid slechts 20 mm bedraagt, kan dit model alleen gebruikt worden op een gladde ondergrond, zonder gebreken of obstakels.

mini kraan 12MO Evolutive S180 v2 S

nieuw

Speciale elektrische machines voor de industrie, kernenergie of onderzoekslaboratoria
Wij ontwikkelen intern onder SolidWorks alle soorten speciale elektrische machines volgens uw specificaties, evenals de bijbehorende specifieke gereedschappen.

Dankzij onze ervaring worden alle technische onderwerpen binnen ons bedrijf afgehandeld.

Het mechanisch, elektrisch, elektromechanisch en hydraulisch ontwerp, evenals de programmering van de automaten worden in eigen huis uitgevoerd.

Onze machines worden geleverd met een belastingtestrapport, instructies en een CE-certificaat. Een acceptatie van de machine, vóór inbedrijfstelling, kan op verzoek worden uitgevoerd door een onafhankelijke keuringsinstantie.

Sociale media

Company

Meer weten over ons

Contacteer ons

Product Enquiry