poppe lifting

manuele tractie

Kranen met contragewicht

Handmatige kranen met contragewicht vormen de meest kosteneffectieve en efficiënte oplossing om de ergonomie en flexibiliteit van elke hef- en handlingoperatie te garanderen.

Onze minikranen bieden de gebruiker veel unieke voordelen door hun mobiliteit en compacte ontwerp. Sommige modellen zijn uitgerust met een hangend station met drukknop om de machinist behendigheid en flexibiliteit te geven bij het regelen van de hef- en telescopische actie.

Per regio hebben wij selected partners die zorgen voor het onderhoud en herstelling van de toestellen. Deze service bedrijven staan in om onze klanten met kennis van zaken te helpen

Onze fabrikanten hebben diverse onderdelen op voorraad, onze service bedrijven bestellen deze wisselstukken direct bij onze partners

Het testen van de machine is mogelijk indien de machine beschikbaar is bij poppe-lifting of bij de fabrikant. Voor de Ormig machines voorzien wij een bezoek aan het bedrijf

Alle machines zijn voorzien van de wettelijke fabrieksgarantie, dit wordt tevens opgenomen in de verkoopsovereenkomst

poppe-lifting koos verdeler in diverse regio’s en landen. Voor de best georiënteerde dealer stuur een mailtje naar volgende adres: mario@poppe-lifting.be. We sturen de verschillende verkooppunten in uw regio. 

Sterke punten

Van 200Kg tot 500Kg

Mast tot 1910 mm

Waarom kiezen?

Specialist in veilig heffen

De machinist kan gemakkelijk worden gepositioneerd waar de last zich bevindt. Deze veelzijdige minikranen worden geleverd met een contragewichtontwerp waardoor er geen voorpoten nodig zijn, waardoor deze hefoplossingen beter manoeuvreerbaar zijn en toegang krijgen tot krappe werkruimtes.

De Flexlifting-kranen zijn voorzien van een verstelbare mast die omhoog en uitschuift, waardoor ze lasten in verschillende industrieën kunnen heffen. Onze kranen bieden prestaties op de lange termijn met een rendement op de investering op de korte termijn dankzij hun lage onderhoudskosten en minder stilstand in vergelijking met andere hijsapparatuur.


Laatste toepassingen

Onze kranen zijn voorzien van een veiligheidsklep die overbelasting voorkomt en het risico op kantelen van de machine in elke positie elimineert. Het tillen van zware voorwerpen is een van de belangrijkste oorzaken van letsel op de werkplek en dit risico kan onmiddellijk worden geëlimineerd door gebruik te maken van een van onze slimme tiloplossingen.

Bij het uitvoeren van de statische, dynamische en overbelastingstests die vereist zijn door de huidige regelgeving, gebruikt Flexlifting een hoger draagvermogen dan vereist door de regelgeving, om haar klanten een maximaal veiligheidsniveau te bieden. Italiaanse knowhow en de keuze voor de beste Europese componenten garanderen een hoge kwaliteitsstandaard van al onze kranen.

Aanbevolen service & producten

Ergonomic lifting & moving

Product Enquiry