poppe lifting

Photo from JMC

onze ervaring

Onze kennis hebben wij vele jaren opgebouwd zowel in hoogwerkers en heftrucks. Ook voor de verkoop van nieuwe en tweedehands machines hebben wij onze klanten een uitstekende service geboden. Na ruim 20 jaar in deze branche richten wij ons op een specifiele markt namelijk Pick&Carry- en minikranen.

Mario poppe

Sedert 2001 ben ik reeds actief in de wereld van Heftrucks. Mijn ondernemerszin zorgde in 2013 voor de opstart van een nieuw bedrijf die zich specialiseerde in de service van lifting toestellen. Vooral de markt van pick & carry waren de toepassingen die mij bijzonder boeiden. 

Zodat ik nu 2023 besliste om “poppe-lifting” op te richten en klanten nog beter te ondersteunen in deze specifiek branche. Dit om hun keuzes zowel technisch als de meest rendabele kranen te selecteren voor hun toepassing. 

Het aanbod is uitgebreid zowel in manueel als elektrisch kranen, fix of flex masten. Omdat het gaat om heel specifieke toepassingen,  koos ik om samen te werken met ervaren fabrikanten specialisten in hun eigen vakgebied.

Neem gerust contact op ik neem de tijd om uw “lifting ” oplossing met u te bespreken.

Mario

Contact: +32 492 60 29 34

chef-signature.svg

Product Enquiry