poppe lifting

Elektrische pick& carry kranen

Met vaste mast

Video megakran

Deze voertuigen onderscheiden zich door hun compacte afmetingen en aanzienlijke capaciteiten.

Elektrisch aangedreven pick-and-carry-kranen  voor het heffen en hanteren van lasten  indoor en in industriële omgevingen.

FIX Series

ORMIG

5.5 tot 100 Ton

ORMIG SpA . is een toonaangevend bedrijf in de hijs- en industriële handlingsector en is actief op de markt sinds 1949. ORMIG vervaardigt zijn zelfrijdende kraanmodellen vanaf de technische tekening.

Het bedrijf bestrijkt de volledige productiecyclus: vertrekkend van hoogwaardige staalplaten van verschillende diktes gaan we verder met snijden, lassen, mechanische bewerkingen op boormachines en draaibanken in continu updaten, assembleren en assembleren van frames, armen en componenten.

FIX Series

Mobilev

Tot 5 ton

Al meer dan 17 jaar ontwikkelt en verkoopt ons Franse bedrijf compacte hefsystemen, mobiel in last, speciaal ontworpen om in kleine ruimtes te werken. Dankzij deze ervaring hebben we efficiënte, op maat gemaakte en veilige oplossingen kunnen ontwikkelen:

OP MAAT GEMAAKTE oplossingen die de VEILIGHEID & AUTONOMIE van de machinist garanderen

Nieuw

40MS 4x2 R

4000 KG MAX.: 18° radiografisch bestuurbare minikraan zonder dissel.
De nieuwe 40MS 4×2 R industriële elektrische minikraan, ontworpen en geproduceerd in Frankrijk door Mobilev Cranes, is volledig op afstand bestuurbaar zonder bestuurderscabine of dissel.

Deze compacte, batterij gevoede industriële kraan is voorzien van een optionele 18° draaikrans, wat de precisie en productiviteit van uw hijswerkzaamheden aanzienlijk verhoogt.

De versterkte, dubbele telescopische giek is gemaakt van staal met een zeer hoge elasticiteitsgrens, waardoor hij een uitzonderlijk hefvermogen heeft op haverhoogte.

Hij kan worden uitgerust met een 4.000 kg capaciteit hydrauliek met lier (met tuigage). Voor uw veiligheid loopt de lierkabel in de giek, een innovatie van Mobilev 

Video afspelen

STRATEGISCHE PARTNERS

Product Enquiry