poppe lifting

We provide efficient pick & carry cranes for tight spaces.

Lift it Move it ...

Lifting zit in ons DNA

WEES MEER PRODUCTIEF
Onze pick-and-carry kranen kunnen in alle omgevingen worden ingezet. Ze zijn uitgerust met de beste oplossingen voor het onderhoud van elektrische en hydraulische apparatuur in zware en moeilijke omstandigheden. 

ORMIG
mobilev

Fix

Deze kranen met een vaste mast zijn uiterst geschikt voor zware lasten op te tillen en laten een goede stuurflexibiliteit zien. Hierdoor zijn ze geschikt voor veel verschillende industriële projecten en staan synoniem voor kracht en eenvoudige bediening. Dit zijn goed ontworpen en betrouwbare pick-and-carry kranen. Ze zijn milieu vriendelijk en vooral het hefvermogen en nauwkeurige hantering worden gewaardeerd. Daarom presteren ze goed in zowel industriële als civiele omgevingen. 

Flex

Deze kranen met een zwenkbare mast vertegenwoordigen de meest kosteneffectieve en flexibele oplossing voor het heffen en transporteren van lasten in verschillende toepassingen zoals bewerkingscentra en werktuigmachines, levering aan assemblagelijnen, assemblagewerkzaamheden, goederenbehandeling. Door hun compacte afmetingen zijn ze gemakkelijk te manoeuvreren, zelfs bij volledige belasting, en kunnen ze moeiteloos worden ingeschoven in besloten ruimtes. 

Compact

Deze uiterst compacte en flexibele Archimedes 24/12 kunnen grote ladingen met
gemak verplaatsen. Bijzonder handig in krappe ruimtes: waar de precisie van het manoeuvre fundamenteel is.

Securing

poppe-lifting biedt u een uitgebreid aanbod van hijsmaterialen van SKP aan. Bovendien kan u bij ons terecht voor een aangepaste oplossing . Voor ons is uw veiligheid belangrijk en deze krijgt dan ook de hoogste prioriteit. Daarnaast hebben we uiteraard ook oog voor een ergonomisch gebruik.

Partners

Product Enquiry